Livets topptur

"Utsikten er alltid fantastisk fra toppen."

Planlegging av ny tur til Kilimanjaro

Nå er det offisielt, jeg forteller om det i denne ukens podcast. Klikk på lenken hvis du vil høre: Om mål og kreft og Kilimanjaro Jeg og pappa planlegger ny tur nedover til Kilimanjaro. Det er så spennende og gir meg et «rush» av endorfiner. Som jeg litt fleipete har sagt kommer jeg kanskje til å sette rekord i å forsøke å komme dit. Det gjør ingen ting i så fall, det er gleden av å være underveis som er så viktig. Dette blir forsøk nummer 2.

image.jpg

Jeg så det at formen var bedre enn fryktet etter cellegift og kunne begynne å børste støv av drømmen min. Treningen har begynt, med målrettet kondisjonstrening spesielt. Legen og PT er med på laget, så nå må jeg jobbe med fysikk og øke toleransen for totalbelastning. Nå føres det treningsdagbok og jeg må også passe på å holde vekten nå som aktivitetsnivået øker.

Jeg fører treningsdagbok.

Jeg fører treningsdagbok.

Jeg har lært en viktig ting fra forrige gang; ikke sett noen dato, reis når jeg er klar. Pappa har lovet å være klar han også. Så nå gir vi oss 3 – 4 måneder med målrettet trening, så gjør vi opp en status da. Kanskje jeg er på tur i august eller september eller før det?

Det er ett så spennende prosjekt og drømmen er fortsatt å skue utover fra Afrikas tak.

 

Previous

Dagens kontroll

Next

Livets innspurt.

5 Comments

 1. Cecilie

  Fantastisk å lese ❤️

 2. Carol Ann

  Fantastisk .

 3. Jossi

  Ååå, det har jeg også så lyst til. Veldig viktig å sette seg mål. Du er en inspirasjon for meg!
  Klem Jossi

Legg igjen en kommentar

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén