Livets topptur

"Utsikten er alltid fantastisk fra toppen."

En spennende tid i møte.

Det har vært rolig i livet lenge. Behandlingene har krevet sitt og overskuddet har ikke vært mye å skryte av. Men nå begynner ting å røre på seg litt igjen. I morgendagens episode slipper jeg en liten «nyhet» igjen. Jeg har hatt cellegift fri noen uker, påskeferie og fått tilbake litt overskudd. Så derfor har jeg begynt å planlegge litt igjen… men jeg må bare komme gjennom morgendagens kontroll.

Klem fra go'jenta.

Klem fra go’jenta.

I dag har jeg vondt på alle tenkelige og utenkelige steder. Jeg fryser, svetter og har store konsentrasjonsproblemer. De klassiske symptomene før kontroll. Har heldigvis klart å glemme den forestående kontrollen i påsken. Så håper bare jeg får sove til natten.

Det har vært deilig med cellegift fri…jeg måtte avbryte her fordi fingrene mine ble hovne, smertefulle og det begynte å blø og væske fra bak neglene. Heldigvis er det litt bedre nå. Så i morgen blir det spennende å høre hva planen blir.

Cellegifthåret barbert av på hytta i påsken så nå er nytt hår på vei!

Cellegifthåret barbert av på hytta i påsken så nå er nytt hår på vei!

Håper snart å kvitte meg med hodeplagg for nå begynner håret å komme tilbake. Jeg barberte vekk det tørre, ekle håret som hadde vokst litt under behandling, så nå kommer det mykt deilig hår frem i stede.

Kryss gjerne fingre og tær for meg i morgen, eller be en bønn eller send gjerne gode tanker, jeg tar i mot alt godt. Det trenger jeg.

 

Previous

Deilig vinterferie og rare kroppslige endringer

Next

Dagens kontroll

4 Comments

 1. Carol Ann

  Du e så beundringsverdig TAPPER. Du er en strålende ung dame . Du har lært meg at mine «små» ting ikke er verdens undergang. Jeg har taklet mye etter å ha blitt kjent med en som deg. De aller beste ønsker for dagen, det er nå vi lever. Gud velsigne deg.

  • Ida Helene S. Nilsen

   Tusen takk for en koselig kommentar, det var et lyspunkt i dag 🙂 Ønsker deg også en riktig god dag. Det er nå som livet er vårt og vi må gripe det. Klem

 2. Kine

  Takk for åpenheten din. Du er et sant forbilde. Jeg hører på podcasten din det øyeblikket episodene blir tilgjengelige, og ordene dine sitter på netthinnen lenge etterpå. Vi er stort sett like gamle, og parallellene er mange. Du fremmer livsglede og det essensielle i å leve her og nå. Per Fugelli viser stadig til ordspråket «memento mori», og det er blitt en slags rettesnor i mitt liv. Jeg krysser alt jeg har for deg i dag <3 klem fra meg

  • Ida Helene S. Nilsen

   Hei og tusen takk for hyggelig melding. Er glad du lytter til podcasten og håper den gir deg noen gode perspektiver eller tanker. Jeg har satt veldig stor pris på å jobbe med den og det har også nesten blitt litt terapi. Det er et fint ordspråk han viser til og jeg leser gjerne intervjuer med Fugelli med stor interesse for synes han har en del klokt på hjertet. Ønsker deg en god dag og alt godt for deg. Klem

Legg igjen en kommentar

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén