Vi har tilbakelagt en deilig uke i Stockholm oss tre. Har hatt overskudd til å henge med i svingene og det har vært skjønt. Jeg har til og med hatt en uke fri fra cellegift og deilig var det. Men kroppen har gjort noen rare greier som jeg ikke liker.

Like blid!

Like blid!

Hadde aldri trodd det skulle være så deilig med en uke fri for behandling. Fikk følelsen av en litt normal uke og flere gode dager med mere energi enn vanlig. Så skjønt 🙂

Men av en eller annen grunn har jeg ett område på låret som har hovnet opp og det samme har det ytterste leddet på langfinger. Vet at denne «gifta» kan gi litt væskeansamling som bivirkning men trodde det ikke gjaldt så avgrensede områder… Får prøve å ikke bekymre meg for det.

Så nå jobber jeg med å gjøre ferdig de siste innspillingene til podcasten «Idas dagbok». Dette har vært så moro å jobbe med og gleder meg til neste episode slippes i morgen.